Razmišljate o nakupu ali zamenjavi Davčne blagajne?

Splošni pogoji poslovanja

1. Splošno

OPTIMA solutions d.o.o., Maribor (v nadaljevanju: OPTIMA solutions), s splošnimi pogoji določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Vpisani elektronski naslov lahko OPTIMA solutions uporabi za pošiljanje komercialnih sporočil in za namen neposrednega trženja svojih storitev, pri čemer vsak, ki odda povpraševanje, soglaša, da takšno sporočilo ne šteje za neželene komunikacije po 158. členu Zakona o elektronskih komunikacijah (Ur. list RS, št. 109/2012) in da je v skladu s 6. členom (posebna obveznost zagotavljanja podatkov v zvezi s komercialnimi sporočili) Zakona o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur.l. RS, št. 61/2006, 45/2008 in 79/2009).

OPTIMA solutions spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.blagajne.com, varovala skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

2. Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z oddajo povpraševanja na spletnem mestu www.blagajne.com družbe ADRIA skupina:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja komercialnih sporočil družbe;
  • dovoljujem OPTIMA solutions, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov, ter druge podatke o meni, potencialni stranki, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da OPTIMA solutions preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.
     

Z oddanim povpraševanjem se uporabnik strinja z objavljenimi Splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh Splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

3. Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, ter obveščanje prek pošte in e-sporočil o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je OPTIMA solutions, ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z OPTIMA solutions.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

4. Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@blagajne.com

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke tega uporabnika.

Povpraševanje

Kako ste nas našli?: Facebook
  Spletna stran / Google
  Povedali so mi prijatelji / znanci
  Drugo

Prepiši številke: *
Pošlji