Razmišljate o nakupu ali zamenjavi Davčne blagajne?

PREVIDNO PRI IZBIRI DAVČNIH BLAGAJN

Mnogi so o davčnih blagajnah prejeli napačne informacije. Poglejmo samo nekatere, da se ne boste o morebitnem nakupu narobe odločili.

Nujno potrebujem davčno blagajno!

Ni nujno. Če izdate npr. mesečno le nekaj računov, lahko še naprej uporabljate vezano knjigo računov, ki jih v roku enega meseca vnesete preko računalnika v potrditev na Furs. Oboje vam vzame kar nekaj časa. Poglejte si naš članek, kaj izbrati - vezano knjigo računov ali davčno blagajno.

Prav tako davčne blagajne ne potrebujete, če poslujete izključno preko transakcijskega računa.

V primeru, da ne veste kako bi se odločili, če prodajate na primer na stojnici ali na tržnici, ni nujno potreben nakup drage programske opreme. Zadostuje že ugodna majhna prenosna registrska blagajna, katero najdete na naši spletni strani.


Davčne blagajne so tako drage. Stanejo nad 1.000 EUR in še dodatno vzdrževanje nam zaračunajo.

Nikar se ne prenaglite. Temeljito preglejte ponudbo in se odločite za najugodnejšo za vas. Vsi napihujejo, da je potrebno za namene davčne blagajne kupiti programsko opremo, pa še dodatno računalnik, tiskalnik ipd. Pa še program je po večini preobsežen za vaše poslovanje, sploh če gre za enostavno prodajo.
Odlična rešitev so registrske blagajne, so ugodne, enostavne za uporabo, brez dodatnih stroškov najema in povsem ustrezajo novi Davčni zakonodaji.
Kontaktirajte nas in zagotovo najdemo pravo rešitev za vašo dejavnost.

Kontaktirajte najbližjega prodajalca tukaj

Kaj pa podpora?

Pri tem bodite izredno previdni. Na trgu se je čez noč pojavilo ogromno ponudnikov davčnih blagajn. Temeljito se prepričajte, da vam bodo uredili ustrezno povezavo s FURS-om, da vam bodo na voljo, ko boste potrebovali pomoč pri izpadu povezave, da boste imeli pomoč pri morebitnih inšpekcijskih pregledih, da boste imeli zagotovljene nadgradnje ipd.
 

Povpraševanje

Kako ste nas našli?: Facebook
  Spletna stran / Google
  Povedali so mi prijatelji / znanci
  Drugo

Prepiši številke: *
Pošlji